FJORTIS CARRO :D!

GRATTIS PÅ FJORTISDAGEN CARRO :D! HOPPAS DU FÅR EN ROLIG DAG <3!

Ps. Grattis på namnsdagen momor :D! Ds.

Olles hundar

Hej hej.

Jag hittade ett you tube klipp på min kompis hundar. Visst är de söta!Junior är han som lippar, hunden i bakgrunden är Fido.

5/7-13/7-08 Hej igen!

Hej!

Jag har haft det super roligt! Tyvärr fanns det ingen täckning där :(. Först har vi varit på landet i 4 dagar. Sen åkte vi vidare till min kusin. De hade hyrt ett ställe med pool bara 2 km ifrån landet. Det var så j*vla fint där! Min familj fick sova i ett av gäst husen. Fast jag och min kusin sov i tält på tomten istället, eftersom vi tyckte det va mycket roligare! Vädret har varit helt okej. På morgonen åt man frukost. Sedan hoppade man i pooloen och bastade. Så höll man på till sent på kvällen. Då gick vi upp och spelade kort, tittade på TV:n och åt gott gott! Det har helt enkelt varit en helt perfekt och super rolig vecka! Det enda som var tråkigt var att min farfars tjej var helt dum i huvudet. Vad har ni gjort, eller vad ska ni göra på  semestern? Ha det så bra! // Kram Vera!

Hej då!

Ska åka till landet snart. Kanske inte kommer ha tillgång till en dator. Ville bara önska alla en super rolig semester! Ha det SUPER BRA! //Kram Vera!