Usch!

Är fortfarande sjuk, fast det är ännu värre nu : (! Det är bara Willian som är ganska frisk, resten av familjen är sjuka... Det är så typiskt mig att bli sjuk när vi har 2 roliga och viktiga matcher i helgen -.-. Eftersom jag är sjuk kommer jag kanske inte uppgradera så mycket förrän jag är frisk, Skönt att det är helg imorgon så man inte missar massor i skolan. Vad har ni gjort idag då : )? 

Sjuk...

Hej alla friska eller sjuka där. Har varit hemma idag eftersom jag är fökyld, men ska till plugget imorgon... Har mest slappat och ätit glass :P! Kl.5 var jag och min familj bjudna till manillaskolan (min döva brosas skola), de hade laggat tacos till oss och kärleksmums til efterrätt. Det var verkligen super gott!!!!!!
Igår halkade jag rakt på rumpan när jag var med Olle och Jojo, vi bakade även blåbärspaj hemma hos Olle...
Vad ska ni göra ikväll då : )?

Den där mjölken xD

Hejsan svejsan. Idag var det nog första spanska passet som var ganska roligt. Jag satt med Kathrin, Linda och Lisa (de vill att jag skriver om de på min blogg, så nu har jag gjort det xD). Lunchen var god, men jag och mina kompisar var väldigt flum flumiga idag. Jag kunde inte ens dricka upp min mjölk för att jag skrattade så mycket. Så fort jag satte munnen mot glaset började jag skratta ännu mer xD! Jag är som jag är -.- hihi! Annar har eftermiddagen varit ganska lungn, lung enligt mig... Ska på träning snart, ska bli skojsigt! Vad har ni gjort idag då : )???



Ps. Cool bild va? Ds.

Helg :D

Nu är det äntligen helg, gud vad skönt! Är nästan klar med Hk nu, vilket också är jätte skönt xD! Igår var jag hemma hos Olle, vi fixade ett nytt snyggt CD fodral till vårat band... Olle och Jojo har även lärt mig lite franska, plötsligt hade jag lust att säga hur mår du på franska, då säger man cava, men jag sa vaca, gissa om de garva -.-. Inte så lätt att komma ihåg xD!!!  Detta inlägg är nog det tråkigate jag har skrivit! Har egentligen inte gjort något speciellt idag, bara slappat xD! Vilket jag även kommer göra ikväll... Imorgon är det basket match, längtar!!!! Vad ska ni göra ikväll då : )?



Ps. Skit snygg bild enligt mig av Olle =)! Ds.

Idrotten xD

Hade svenska idag, då fick vi reda på allt som vi ska göra under de 4 kommande veckorna. Jag önskar att jag hade stängt av öronen, usch va tråkiga saker det var!!! Idrotten var skit roligt! Vi köre vollyboll, vi började träna med att serva vilket gick mindre bra för Olle, första gången råkade hon skjuta bollen på tobbe och andra gången på Toms huvud xD! När vi sedan körde match sköt både jag, Olle och Jojo åt fel håll hela tiden, den kom mot killarna. Asgarva typ hela tiden xD!!!!!! Kommer precis hem ifrån en väldigt rolig träning... Vad ska ni göra ikväll då : )?



Ps. Så här ser mitt rum ut just nu, men vi ska renovera det till jul :D! Spännade.... Har ni några tips på hur =)??? Ds.

100 kr =)

Hej alla som läser detta xD! Idag var jag tvungen att gå up vid halv 6, skulle nämligen följa med Sebbe till centralen, mamma eller pappa orkade inte så jag fick 100 kr för det =)! I skolan jobbade jag med hemkunskap, vi håller på med ett projekt om "flytta hemifrån", ganska roligt. Efter skolan gick vi hem till Jojo och flamsade. Verkade nästan som att Olle var drogade eftersom hon var väldigt flumig xD! Hade även toffel krig mot Carro idag, moget va? Vad ska ni göra ikväll då : )???



Hihi Olle..

Tjaba tjena hallå

Måndag idag vilket betyder spanska. Vet att det börjar bli tjatigt att jag jämt skriver hur tråkig spanskan är, men den är ju verkligen suuupper trrrååkkigg -.-! På eftermiddagen hade jag E.a. Tramsade mest runt eftersom jag inte har några uppgifter att jobba med xD! Träffade min underbara vän Atosa efter skolan, när vi var påväg hem till Jojo. Vet inte riktigt varför men jag blir jämt så flamsig när jag är med Olle eller Jojo. Oj, höll på att glöma. Min kompis berättade att hon för ca.1 år sen va hemma själv när hon höll på att göra olika ljud, plötsligt kom hon på att det ljudet hon gjorde kom från en skräckfilm som hon hade sett, så hon blev skit rädd. Det slutade med att hon satt i en garderob och höll på att kissa på sig (fram tills hennes mamma kom hem), ni kan ju gissa hur mycket jag garva när jag hörde det xD! Hihi, vad ska ni göra ikväll då : )?



Ps. Är just nu lite inne på temat ögon, bild av Olle! Ds.

Snö :D

Idag kom fösta snön, riktigt mysigt! Uttagningen till landslaget gick bra även om jag var väldigt nervös. När jah kom hem därifrån idag gjorde jag varm choklad och åt lussebullar. Dagen har varit väldigt slappig xD! Sitter just nu och lyssnar på Dear Mr. President med pink. Världens bästa låt! Råkade komma komma förtidigt till uttagningen så jag fick vara med en annan grupp xD! Sååå typiskt mig! vad ska ni göra ikväll då : )?

Vem tycker ni?

Är så himlands nervös. Det är en utagning imorgon, de 12 bästa F-94 ska på en cup utomlans och spela för Sverige, och jag ska vara med... Ska inte jaga upp mig ännu mera nu xD! Dagen har varit skön, mest slappat eftrsom jag är klar me allt i skolan, natchos till lunch och efter plugget gick jag hem till Olle.

Har riktigt tråkigt så tänkte fråga vilken blogg ni tycker mest om av:

           
              Kenzas                                    Blondinbellas                                Kissies

Själv tycker jag att Kissies blogg suger, hon fick inte ens behålla sin gammla blogg eftersom hon mobbdae folk på den, blondinbella skriver att hon gillar päls och skit medans min favorit blir Kenza eftersom hon är sig själv.

tildisens.blogg.se

Hej hej. Har precis fått hjälp av tidisens.blogg.se att göra rutor runt kommentarena, visst är hon gullig :D! TUSEN TACK!

Var roligt igår när jag och Olle var i centrum, då lurade jag henne och sa " nemen titta det är min mamma, därine på apoteket", jag låtsades gå tilbaka så hon började också gå tillbaka, då gick jag åt andra hållet utan att hon märkte nåt. Sedan ställde hon sig utanför apoteket och nästan skrek "nej veronica, din mamma är inrte här", när hon sedan vände sig om ditt hon trodde att jag stod (bakom henne alltså), såg hon att jag typ stod 30 m längre bort och asgarva xD! Orkar inte berätta så mycket om dagen, har haft hemkunskap och tagit foto på basketen. Vad har ni gjort idag då : )?

Hejsan svejsan

(Igår vann vi mot Wild West, HAHA säger jag bara. Losers xD)

Idag har det varit en super rolig dag! Hade först spanska vilket är super tråkkigggttttttttttt, misstog mig lite när jag sa att hela dagen har varit super rolig. Jaja iallafall, har skrattat så mycket att jag nästan pissat på mig (förutom när jag hade spanskan då) xD!
Carro släppade mig på marken fast jag inte ville på rasten, då kom Olle och Jojo, de försökte hjälpa mig . Det va bara det att de också gled när Carro drog bort mig, och Jojo bara satt där medans Olle försökte dra tillbaka Till sist fick Olle loss mig och sa att vi skulle springa därifrån, det va bara det att hon halkade i samma sekunden, så helt plötsligt låg hon på golvet xD!!! Orkar tyvärr inte berätta allt annat roligt som har hänt...
På träningen va det en jobbig tjej som gjorde sig illa, alla är ganska trötta på henne, men Vickan va fett sjön, hon ba "undra om man får ta vatten?". Hihi. Nej nu ska jag nog fixa min design lite, vad ska ni göra då : )?

Blackan suger xD

Är super glad, vi vann mot Blackeberg, igen :D! Det är mitt gammla lag som jag spelade i för typ 4 år sen innan jag byte, därför känns det skönt att vinna mot de. En tjej i vårat lag (Selma), klagar på alla andra fast hon inte kan bättre själv, och idag fick min kompis Viktoria nog, så hon (som är kortast i laget) stod och skällde ut Selma (som är längst i laget). det såg skit roligt ut, o Selma vågade ine ens titta på Viktora xD! har även suttit sek vilket är lika roligt som vanligt med Vickan... Såg roligt ut när Emma skulle gå till ett bord för att köpa fika, för hon letade pengar i sin bakficka men det såg ut som att hon kliade sig i rumpan xD!!! Orkar inte berätta så detaljerat om dagen, är klar med allt inför Spanska provet, nu ska jag försöka få rutor runt kommentarena på min blogg. Vad ska ni göra då : )?



Ps. En super snygg bild av Olle! Ds.

Lallalalala....

Kom ite på någon bra rubrik så det blev som det blev. Har inte gjort når speciellt idag, iallafall inget sådär jätte kul som jag kan berätta. Förutom att jag fick VG på mitt projekt :D!!!! Det va lite skojsigt, för när jag skulle säga hej då till Olle gav vi varandra en kram, precis då gick det en tant förbi och log mot oss xD!

Eftersom jag har väldigt tråkigt tänkte jag fråga:
Vilken årstid gillar du mest och varför =)?

Obama =)

Hejsan. Tycker det är super roligt att Obama vann, tänk er att vi har varit med om en historisk händelse! USA:s första svarta president. Hoppas verkligen han kommer lyckas bra nu!!! Idag mådde jag skit dåligt när jag vaknade. Har ont i ena ögat, hostar, har ont i halsen och är snuvig, men jag lovade min brosa att åka pendeltåg med honom (han åker annars taxi), så det var bara att gilla läget -.-. Har även varit på ett ganska roligt museum idag. När jag kom hem såg jag hur mitt öga var helt rött åvanför ögonlocked, det ser ut som att något har sprukigt, ucsh och blääää. Hoppas det blir bättre! VAd ska ni göra ikväll då : )?


Ps. Bild från google. Grattis Obama =)! Ds.

Olle & Jojo ^^

Hejsan alla! har varit på Manilla idag igen, vi gjorde massa tråkga saker -.-, efter det när jag va påväg hem fick jag för mig att jag skulle gå till min "riktiga" skola och se vad Olle och Jojo skulle göra idag, vilket va ett bra val, de skulle nämligen inte göra når speciellt. Vi gick först ut med Olles hundar, sen gick vi och kollade på hennes nyfödda valpar (har aldrig sett en sån liten hund, det såg ut som en mus...), sen gick vi runt ute och bara snackade onödigt skit xD! Jag och Jojo hade väldigt roligt medans Olle stod på sidan och log ^^, jag vet att hon också tycker det är roligt! Hon måste bara våga skratta ut! Alla som gick förbi måste säkert ha tror att vi va drogade eller nåt, så som vi höll på. Vad ska ni göra ikväll då : )?

Manilla...

Har varit på Manillaskolan idag (en döv skola som jag besöker en vecka varje termin eftersom min lillebror är döv),  en kille hade fått mina bussbiljeter så vi skulle mötas vid Jakans station eftersom båda bor där. Han sa att vi skulle mötas senast 7.40, så jag stod där vid halv, och väntade och väntade och väntade och väntade och väntade... men han kom aldrig så jag ringde och fråga vart han var och om han ens va i Jakan, han sa att han va vid jakans busshållsplats och att jag skulle gå till pressbyrån, och där väntade och väntade jag. Till sist ringer jag honom igen (då va klockan 8.10), och frågade om han verkligen va i jakan. Gissa vad han sa, VA? nej jag är på stockholm central, hur tänkte han att jag skulle ta mig ditt utan biljeter -.-...Tack och lov hade jag en bussremsa! Annar har dagen varit bra, kom precis hem ifrån en väldigt håtd träning så¨jag har typ träningsverk i hela kroppen xD! Vad ska ni göra ikväll då : )?



Ps. Det här är Manillaskolan, vilket slott va? Tänk att bara 130 elver går där... Ds.

Snart är höstlovet slut

Hejsan, nu är det bara en dag kvar, sen är höstlovet slut -.-. det går alltid så fort känns det som... Idag har det varit en riktigt slappig dag! Skulle egentligen följa med Olle till Kista men hon skulle åka med sin mamma, orkade inte ringa någon annan så jag, mamma och pappa har spelat lite kort och bara snackat. Skönt att bara ta det lungt! Vi har även åkt och tänt ljus på olika kyrkor. Man märker att det börjar bli vinter, det är riktigt halt och kallt ute. Har även varit och handlat, på vägen hem höll jag på att halka när en kille gick förbi. Jag tänkte precis ta tag i honom för att inte ramla men hann tack och lov få tillbaka balansen. Gud vad pinsamt de hade vari annars xD! Vad ska ni göra ikväll då : )?

Dear mr president - P!nk

Ps. Denna låt måste bara alla höra! Jag älskar den!  Vad tycker du? Ds.

Redan Lördag?

Jag fattar inte hur veckan kan ha gått så fort? Snart är ju Höstlovet över -.-. Vickan sov hos mig från igår till idag, igår satt vi i pingisrummet i typ 2 timmar och bara snacka, åt godis och kastade en boll till varandra. Vi hyrde även Scary movie 3. Eftersom det va Halloween (hur man nu stava det), bestämmde vi oss för att vara uppe till kl 3, vi va ätte trötta men när klockan sedan blev 3 hade vi  piggnat till så vi va uppe till kvart över 4.  Gissa när vi vakna idag då, halv 1 xD! Idag har vi mest bara slappat. Ikväll ska jag äta massa godis och titta på film, vad ska ni göra då : )?

 

Ps. Det här är Vickan med hennes hund Lipton. Ds.