Ingen träning =(


Nu blir det ingen träning eftersom vi inte har någon tränare.  Idag hade vi Hk vilket suger.. Det är såååå tråkigt xD! Maten idag var nog den äckligaste jag någonsin ha ätit! Laxen var alldeles vattnig o potatisen var lika äcklig som vanligt -.-... På eftermiddagen hade vi engelska, läste mest o flamsade omkring (typiskt mig), sen hände lite roliga saker, orkar inte berätta just nu eftersom jag är väldigt arg.. Eftersom jag inte har något bättre för  mig ska jag ställa dagens fråga:

Är det coolt att röka???

Hk och seger


Jippi säger jag bara, vi vann igår. Tack alla ni som höll tummara om nån nu gjorde det x)! Tyvärr är våran tränare ganska orättvis och favoriserar vissa och nu vågade en tjej kliva fram i mitt lag  och säga vad hon tycker.. Får se vad som händer, hoppas allt löser sig! Jaja sitter och pluggar Hk, eller inte just nu eftersom jag är klar, men har gjort det xD... Ska fika snart, ååå imorgon är det skola vilket suger.  Vad har ni gjort idag då =)?

 

spiral


Ps. haha smart???  Ds.

 

Match...


Ska på match när som helst mot Alvik. Håll tummarna för oss, vi bara måste vinna! Igår hade vi tårt tävling i skolan, haha det var gott men jag bakade inte den här veckan (så jag åt bara av alla andras =P)... Efter plugget hängde jag med Olle hem, vi pantade burkar och träffade några polare i centrum.
Gjorde även bort mig när jag började as garva mitt i centrum, (började till och med gråta, så roligt var det) , det enda var det att det stod en vakt bakom mig, vilka blickar man fick från honom asså x)!! Olle dök även ner från sin säng, hon skulle ta en tidning som låg där och samtidigt ta bort hundarna men allt slutade i en katastrof, haha du skulle ha sett dig själv Olle =P!
Såg även på let´s dance, fan va kul att det stod mellan kitty och blondinbella och att blondinbella åkte ut!!! Skönt för kitty eftersom hon hatar blondinbella =P. Nu måste jag käka så jag pallar med matchen! Når speciellt som händer i helgen för er då? Puss o Kram =)...

Han riskerar sitt livs utvisning


Sunday Ojuri var tio år när hans föräldrar sände iväg honom från Nigeria till Sverige. Under flera år då han fick klara sig helt själv blev fotbollen hans fasta punkt. Nu har han fyllt 15 och riskerar att bli skickad tillbaka till Nigeria igen. Gå in på länken nedan och protestera mot migrationsverket sätt att behandla barn!!!!

Tycker detta är helt sjukt !!!!!!!!!!! Snälla hjälp honom och gör något åt detta! Klicka på länken nedan...

http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=2792

Du behöver inte vara 18 år, bara skriv in ditt namn och orten du bor i på hemsidan ovan.

Tjaba tjena hallå

 

Vi äger bara så mycket! Idag vann vi (igen =P) så nu ligger vi etta i tabellen =)! Sorry, är as dålig på att förklara, jag pratar om basket och att vi vann idag :D, haha man kansake inte fattade det. Veckan har varit ganska tråkig med mycket plugg och annat tråk tråk där emellan.  Imorgon har vi en till match, en väldigt viktig! Så håll tummarna för oss så kommer det säkert gå bättre. Ledsen för att jag har börjat skriva mindre på bloggen men har fullt upp med skolan, bloggdesign och har nyligen skaffat facebook... Men ni måste kommentera och tjata på mig!!!! Ha det så gött. kram Vera =0)

 


Ps. Mitt cooliga öga =P.. Ds.

 

Gott nytt år...


Hejsan svejsan alla =)!!! Har tyvärr inte haft speciellt mycket tid att skriva efetrsom vi håller på att renovera mitt rum för fullt,  vi är nästan klara nu (bara alla möbler som ska in och tavler som ska upp). Igår var det som sagt nyår, grannarna över och brevid oss kom in vid 1 tiden och va hemma hos oss till typ halv 9 imorse (fast jag gick och la mig 3 i natt, pallade inte mer =P). Nått nyårslöfte blev det inte, kom inte på nått bra så löftet blev väll att komma på ett nyårs löfte till nästa år ^.^. Hur har eran nyårafton varit då =0)???  kram Vera

Bild av Olle...
Ps. Bilder på mitt rum kommer inom kort så stå ut ; )!