Ett till hål i örat :)


Nu har jag tagit ett till hål i örat där uppe, jag gilar det riktigt mycket fast det gör lite ont...  Idag har jag varit i stan med Jojo och Olle, v har haft det super roligt och jag köpte ett par örhänge. På Hm kom det fram en helt knäpp tjej fram till mig och började prata om folk som hatade henne och att alla gjorde det och blablabla, riktigt läskig va hon xD. Vi blev även rädda för ett par läskiga skyltdockor och började skrika, påvägen hem åkte vi även 2 stationer för långt, fråga mig inte varför ^^. Den här veckan har jag även varitpå manillaskolan vilket var lika roligt som vanligt! Här kommer även lite bilder från den här veckan:


Bild på sofie och Nelly (Bilden är tagen från Sofies blogg)


Teckenspråksgruppen, alla är tyvärr inte med (Bild från Sofies blogg)

Bilder av Olle  på maten från "Taco Bar" och på mig och jojo =D

Ps. Höll på att glömma.. I veckan ska jag också ta ett till hål i örat och ett i näsan :)! Ds.

Förkyld :(


Nej usch, nu har jag varit små förkyld nästan hela vintern! Vill ha vår nu :P Har inte hänt så mycket under min bloggpaus, inget intressant iallafall. Den här veckan ska jag till manilla skolan och lära mig mer teckenspråk, jag längtar :)! Jag, olle och jojo har haft det lika roligt som vanligt och jag har märkt att när jag skrattar så börjar även jojo skratt (fast hon inte vet vad hon skrattar åt) och då börjar jag skratta ännu mer och då fattar jojo att hon skrattar för att jag skrattar och då skrattar hon ännu mer åt det xD.. Haha värsta långa förklaringen. Nej nu har jag inget mer att skriva, krya på er alla därute som också är sjuka :)

Dagens roliga nyhet:

Norrmännen får en musikalisk glass som retar företaget Apple:


I sommar kommer norskaglass försäljare irritera Apple. Glasstillverkaren Hennig Olsen lanserar sin nya glasspinne Icepod. Den nya glassen är tydligt inspirerad av Apples musikspelare Ipod. Den ser ut som en Ipod – och köper man en glass får man ladda ner gratis musik. Apple tycker inte om detta de tycker att glasstillverkarna försöker utnyttja deras populära produkter. Inga kommentarer, säger Petter Arnstedt, pr-chef för Apple. Men glassfabrikör Paal Hennig-Olsen i Kristiansand är inte orolig. Namnet är inte skyddat – Vi har kollat namnet Icepod och det var inte skyddat här i Norge innan vi registrerade det. Själva glassen kan lika gärna likna en annan modell, säger han till den norska tidningen Dagbladet.Ps. Vad tycker ni om detta då ^^????

Ett inlägg i bloggpausen :P


Hej igen, nu är jag "typ" tillbaka... Fortfarande mycket i skolan så kommer kanske inte skriva så ofta, vilket iallafall jag tycker är tråkigt men skolan går före! Har varit små förkyld i typ en vecka nu men börjar bli bra :). Blev super arg idag när jag var påväg hem från plugget med Olle och Jojo. Jag känner några kompisar som tyvärr röker men cigg är ganska dyra och idag hade de inga, så då frågade dem en man som stod och rökte om de kunde få en (cigg alltså)... Vet ni vad han gjorde? Gav de ett paketet och gick, så sjukt! Blev super arg, så arg att jag glömde bort att gå fram till honom och ge honom en ordentlig bitch klapp för det förtjänade han :P...

Dagen roliga nyhet:

Fis tvingade plan att nödlanda

En kvinnlig passagerare som hade problem med gaser fick ett flygplan att nödlanda i USA i måndags. Kvinnan tände tändstickor för att det inte skulle stinka så. Röklukten från tändstickorna spred sig och piloten tvingades nödlanda planet. Med ombord på American Airline-planet var 99 personer som var på väg till Dallas. Efter nödlandningen tog FBI över och satte igång en ordentlig undersökning av planet. När kvinnan insåg allvaret i situationen, erkände hon att det var hon som tänt stickorna. Kvinnan uppgav att hon hade en sjukdom som gjorde att hon fick hemska gaser. För att förskona de andra passagerarna från stanken, tände hon tändstickor, rapporterar Washington Post. Sedan var det fritt fram för planet att fortsätta till Dallas men kvinnan fick finna sig i att bli kvarlämnad. Flygbolaget har meddelat att hon i framtiden inte är välkommen som passagerare på deras flygplan. Enligt Washington Post fick hon dock plats på ett annat flygplan och kunde fortsätta sin resa.

 


Ps.  Haha gud vad pinsamt ^^ Ds.

Bloggpaus...


Nu är det dags för en bloggpaus igen, kommer självklart gå in och kolla kommentarena och så när jag har tid. Men känner att jag inte har tid att skriva på bloggen jus nu...  Kan inte säga när jag exakt kommer börja igen men om någon vecka eller så  :P.

Tänkte iallafall lägga in dagens roliga nyhet så att inlägget inte blir så trist ^^

Dagens roliga nyhet:

Vägverket nobbar snusk

Personliga registreringsskyltar är alltid kul. Men det får inte stå vad som helst på dem. En bilägare som ville ha kombinationen X32IARO fick blankt nej, eftersom vägverket tyckte den var för snuskig. Själv tycker jag det krävs en hel del snuskig fantasi för att förstå varför skylten kan väcka anstöt. Och snuskig fantasi, det verkar vägverkssnubbarna ha gott om... Eller använder de alltid backspegeln när de granskar skyltförslagen?
Ps. Haha, lite kul var det =P... Ds.