Nu jävlar


Idag ska allt ut från mitt rum, vi ska nämligen göra om det och imorgon ska det målas... Mitt upp i allt kom jag på att skriva ett blogg inlägg, så nu sitter jag här. vet inte riktigt vad jag ska skriva om... hade massor som skulle göras idag men inget av det är gjort. Dagen blev inte riktigt som planerat =P. Jaha nu ska jag nog fortsätta röja (gud vad mycket skit jag har i mitt rum), ska lägga upp lite bilder sen =)! Ha det så gött! Kram Vera

Tillbaka =)

Nu är jag äntligen tillbaka efter en ganska lång bloggpaus x)! Har haft det super bra och har mycket att berätta för er, men är för trött just nu (det låter nästan som att jag är en 90 årig gammal dam, hihi) men snart kommer ni få veta allt ni har missat... Som ni kanske märker har jag även en ny design. Vad tycker ni om den då??? Ha det så gött. Kram Vera =)

Paus...


Nu måste jag tyvärr ta en bloggpaus, det kommer inte vara så länge, typ en vecka eller så. Jag har nämligen alla inlämningar och prov nästa vecka, därför måste jag plugga på som bara den -.-. När jag sedan får tid för bloggen igen ska jag fixa en ny desígn =)! Spänande va??? Därför undra jag om ni har några tips på hur bloggen ska se ut... Är öppen för alla förslag! Ha det så bra nu under den här veckan och önska mig lycka till med alla inlämningar och prov ; )!
Ps. Älskar denna bild =)! Av Olle... Ds.