Monday

Hej

Idag hade vi spanska och som jag har skrivit förut är det sssssåååååå tråkigt -.- ... När passet äntligen va slut och vi skulle gå till matkön snubblade Olle på nåns väska och nu överdriver jag inte, hon FLÖG xD! På eftermiddagen hade v i EA (eget arbete), tobbe satt vid vårat bord och drog massa skämt medans Olle försökte få hjälp med matten, vilket inte blev en sån bra blandning.  När skolan va slut och vi skulle gå hem, skojade jag med jojo och tog min jacka över hennes huvud, då gjorde olle samma sak mot mig, men lite för hårt så jag råkade ramla på en kille som satt ner och knöt skorna. Vänta bara Olle tills imorgon, då ska jag få min hämd (skoja bara). Efter skolan gick jag med katrin till centrum, hon ville att jag skulle följa med henne och hjälpa hene att hitta lite kläder. Efter det gick jag hem, packade, byte om, åt och gick träningen. Det gick sådär idag, kände mig trött.  Vad har ni gjort idag då?

Helg...

Hej.

Dagen började med en basket match, olle och jojo kom och tittade : )! Tyvärr förlorade vi, efter matchen  gick alla basket tjejer hem till mig eftersom vi skulle grilla korv. Det va jätte gott och mummsigt. Alla trodde typ att vi skulle grilla korv och sen bara sitta där och ha tråkigt Men så blev det inte, först körde vi inte nudda mark och sen burken. Det kanske låter lite barnsligt men det va faktist riktigt roligt. Man måste faktist få vara barnslig ibland, vuxen ska man ju ändå vara hela livet xD! Efter det gick vi till sporthallen för att titta på en basket match, vi skulle nämligen sitta seketeriat (då stannar och startar man tiden, skriver vad som händer under matchen och det dära...), jag fick ta hand om klockan och poängen helt själv. På slutet va det så himmlans spännade så jag blundade och glömde sätta på tiden, det va SÅ pinsamt.  Alla typ as garva åt mig... Sitter just nu och propar i mig godis,  kommer bli fet som en zumo brottare om jag fortsätter äta så här mycket, äää skoja bara. Imorgon är det tidig basket match det betyder att jag måste sova tidigt idag :( !  Hoppas ni har haft en super bra dag!!!
Ps. Vad har ni gjort idag då? Ds.

Snart helg

Hej.

Nu är det bara en skoldag kvar, sen är det helg (jippi). Hade No första passet och det va så boring det bara kunde bli, ni vill inte ens läsa vad vi gjorde xD! Lunchen va inte heller speciellt god, soppa. På efetrmiddagen hade jag Ea och idrott. Är klar med mitt projekt nu (äntligen). I omklädningsrummet låg det en binda, bella tog ut den och frågade om nån utav killarna hade tappat den xD! På idrotten körde vi först nån boll lek men killarna "fuskade", de höll i mig för att jag skulle bli kullad, sedan körde vi hinderbana och blablabla......... När jag skulle gå hem fastnade nycklarna i dörren, så typiskt när man har brottom. grannen va snäll och bredde 2 mackor till mig. Sen gick jag och pappa på IUP samtal och efter det va det typ bara att springa till tränningen (kom lite försent).  Hoppas alla mår bra! Vad har ni gjort idag då?

Redan onsdag

Hej alla.

Förstår inte hur veckan kan ha gått så fort? Idag hade jag först spanska, det va lika tråkigt som vanligt. Det enda vi gör är att vi sitter och svarar på de där dumma frågorna i den där fula textboken, vi måste till och med skriva av frågan eftersom vi inte får skriva i boken -.-... God lunch iallafall.  På rasten tog carro mina nycklar, alla tyckte typ det va jätte kul och höll på att passa MINA nycklar till varandra, som hämd tog jag carros skrivhäfte (även fast jag hade lyckats få tillbacka nycklarna då), när carro försökte ta boken gick den i två delar, oooooooopppppppppssss xD. Hon blev sur men jag va nöjd, nu kanske hon slutar ta mina saker. På efetrmiddagen hade vi E.a, är snart klar med projektet. Ha det super gött!Ps. Haha, paris verkar tro att hon är ensam på stranden. Ds.

Måndag

Hej på er.

Imorse hade vi labb, det va för en gångs skull super kul, det handlade om ljus (orkar inte gå in på detaljer). Sen hade vi typ Ea hela dagen (vilket va super bra).  Jag, Olle och Jojo läste högt ur ett häfte, vilket gick mindre bra eftersom vi skrattade lite för mycket. Vi valde att sitta i ett rum där det va ganska tyst eftersom det va en pedagogs rum. När hon sedan gick därifrån för att typ hämta några saker försökte Jojo sätta på stereon, vet ni vilken låt som spelades upp, det va typ nån kärring låt om "vill du komma på mitt kalas", det värsta va nog att Jojo inte såg att hon kom tillbaka så hon typ satte låten på högst volym (på skoj alltså). Hihi, roligt va xD? Efter skolan har jag haft basket tränning, det gick bra men har en jäkla tränningsvärk. Ha det så bra!

RS_IMG_7261   RS_IMG_7332     RS_IMG_7314

RS_IMG_7325    RS_IMG_7336

Ps. Här kommer lite bilder från en gammal match. Ds.

Helg!

Hej.

Nu är det äntligen helg, sååå skönt. Idag har jag haft E.a, då kom jag igång med projektet (och bloggade lite med mina kompisar). Till lunch blev det hamburgare, mumsigt va? Våran So lärare satte sig vid vårat bord, han och carro (min kompis) brukar skoj bråka. Den här gången tog hon hans hand när han skulle stoppa in hamburgaren i munen, och skakade om den. Du kan ju gissa vad som hände, från hamburgaren flög det alla möjliga saker (eller rättare sagt gurka, tomat och ketchup). Sen satt de och sköt potatisar på varandra, undra vem som är mest mogen xD! På eftermidagen hade vi matte prov, det gick super. Vad har ni gjort idag då, och vad ska ni göra i helgen?

Snart helg

Hej.

Nu är det bara Fredag kvar, sen är det helg. Imorse hade vi labb, då skulle vi slå på en stämgaffel och kolla olika ljud nivåer och blablablabla, fick ont i huvudet. Efter rasten skulle vi kolla på nån No film, men det gick inte att koncentrera sig specielt bra, eftersom killarna höll på att tramsa sig (som vanligt). De typ kommenterade allt, ssssåååååååå omoget! På eftermiddagen hade vi föst E.A och idrott. På idrotten körde vi en lek som uppvärmning. Höll på att kissa på mig av garv!!! Det höll jag på att göra föra gången vi körde det också xD! Har även haft basket tränning. Nu måste jag jobba matte (har matte prov imorgon), önska mig lycka till : )!


Ps. Ska titta på Idol innan jag jobbar matte, nån annan som också ska göra det??? Ds.

Allt och ingenting

Hej.

Har egentligen ingenting att skriva. Vi blev indelade i våra målgrupper idag, jag hamnade med Olle och Jojo (jippi), hade även projektuppstart, projektet verkar super tråkigt! Vi ska förklara olika problem som kan uppstå med ljud och ljus -.-... Kom de inte på nåt bättre? Ska inte låta så deppig, jag lever ju i alla fall xD! Vad har ni gjort idag då??? (Bilden nedanför är på Olle som gör nån konstig grimars xD!)


Ledig Tisdag

Hej.

Dagen började med att Olle kom hit och åt frukost (vi är nämligen lediga idag), vi bakade scones, det kändes lite knäppt att äta frukost med en kompis på en vardag men det va super mysigt. Efter det smög vi oss hem till Jojo, hon viste att vi skulle komma men inte när. Vi tänkte smyga oss in på baksidan till hennes studsmatta, men vi lyckades inte så bra eftersom det va staket ivägen xD! Efter det hoppade vi studsmatta och busringde till en kille som jag va ihop med i 1:an, mina kompisar frågade om han kommer ihåg veronica, först sa han nej men sedan frågade han om jag va rödhårig, super pinsamt va det, hur kan han kommma ihåg mig xD? Runt halv 2 gick vi till centrum för att käka lunch. Efter det har vi tagit en massa roliga foton och blablabla så va sagan slut. Vad har ni gjort idag då?

Olledag xD

Hej!

Har haft basket match idag mot Järva, förlorade fast bara med 2 ynka mål, det är iallafall bättre än sist (då förlorade vi nämligen med 20p). Efter det kom Olle hem till mig. Vi bestämde oss för att spela pingis (där vi bor har alla ett gemensamt pingisrum) men det va uptaget så vi knacka på för att fråga när de va klara, men de öpnade inte så till sist låste jag upp. Snacka om att de tyckte att det va pinsamt xD! Vi fick typ pingisrummet på en gång, det va skit kul när olle misade bollen så den åkte i henens ansikte eller nåt liknade, hon skrattade till och med så mycket att hon ramlade ner på marken (2 gånger). Vi gick även till våran skola där det finns en gunga för två... När hon skulle sätta sig slog jag upp gungan på hennes ben så hon ramlade ( självklart inte hårt ) när hon reste på sig för att sätta sig på den, så frågade hon va jag gjorde,  då gjorde jag samma sak för att visa vad jag gjorde (så hon föll igen xD). Imorgon ska hon och jag gå hem till johanna ismyg (eller rättare sagt överaska johanna), hoppas föresten att hon inte läser det här. Just nu sitter jag hemma hos mormor, ska sova här. Vad har ni gjort idag då???Ps. Måste gå och lägga mig tidigt idag, har blivit sent hela veckan. Ds.

Dear Mr President - Pink

Världens bästa låt enligt mig!Vad tycker ni =)???

Torsdag

Hej igen.

Min förmiddag var så tråkig så den är inte värd att berätta om.
Till lunch blev det chicken nuggets, vilket är ganska gott.
På eftermiddagen hade vi "sjömaran", då springer vi eller går ett varv runt sandviksspåret. Jag, Olle och Jojo gick och efetrsom vi hade ganska tråkigt bestämde vi oss för att leka ABC leken, frågan va bara vilken kategori vi skulle välja. Jag skoja och sa snuskiga ord men Olle och Jojo att det va en rolig ide, så ni kan ju tänka er hur mycket vi skrattade. Folk som gick eller sprang förbi oss måste ju ha trot att vi hade en skruv lös. Nästa kategori lev roliga namn på låtar. När vi va på  i sa jag "i en rosa helikopter kan vi ju ta", när plötsligt Olle skrek "nej. jag har en annan", nästa mening löd så här "nej, fan jag tänkte på silverland men den börjar ju inte på i". Snacka om att vi höll på att kissa på oss av garv! Det va nog höjdpunkten på hela dagen. har även haft basket träning. Vad har ni gjort? Ha en bra kväll!Ps. Rolig bild va xD! Ds.

Onsdag

Hellooo!

Idag hade vi fadderdag igen  ,
typ det bästa på hela fadderdagen va att ett av fadderbarnen mådde dåligt, så hon gick hem (en mindre att hålla koll på). Vi körde talang 2008 och ni kan ju bara tänka er hur svårt det va att komma på en talang som 6 åringar skulle kunna.
Till sist bestämmde vi oss för att spela upp en rolig historia även om det inte riktigt är en talang så va det de enda vi kom på. Vi satt i ett rum och öva när plötsligt en pedagog kommer och säger att vi inte fick vara där eftrsom vi va för stökiga,  hon verkade ha en skruv lös eller nåt annat fel för stökigt va det INTE...
När vi sedan skulle "redovisa" våran talang flipade typ barnen ur och började gråta, så typiskt. Inte nog med att det är pinsamt att stå inför hella klassen, nä utan då ska fadderbarnen få oss att se ut som några djävular som tvingar de att spela upp en historia -.-.
På efetmiddagen hade vi projek som är väldigt roligt , not. 
Har även haft basketträning idag. När jag cyklade hem regnade det, det har typ varit pissväder hela dan.
Hoppas ni har haft en roligare dag än mig. Ha det så gött!
Ps. Ska titta på Idol ikväll, är det nån annan som ska göra det? Ds.

Helg :D!

Tjena!

Idag vaknade jag runt 9 tiden och kunde tyvärr inte somna om xD! Sov hos mormor från igår till idag. Skönt att slippa brosorna :P! Skulle egentligen ha klippt mig idag med olle , men det blir för stressigt, så vi ska klippa oss på Tisdag! Just nu har jag gått hem ifrån mormor, eftersom jag måste passa småbrosorna, medans mamma och pappa köper mat och en ny säng! Klockan fem idag ska jag och min familj äta kräftskiva med grannarna! Har aldri varit på en sån förut xD! Ha det så gött :D!!!
Ps. Ha en trevlig helg :D! Ds

3 långa månader!

Hejsan!

Idag har jag haft min blogg i 3 långa månader. Jippi :D! Tråkig måndag idag! PÅ E.A:n bestämmde vi oss för att gå fram til en kille och fråga om hans nummer , eftersom våran kompis är kär i honom! Det slutade i kaos XD,  jag drog mig ur :P (ville inte göra bort mig)! På svenskan var våran svenska lärare sjuk (yes), så vi fick typ göra vad vi  ville! En kille satt och petade på Jessica hela tiden, till slut smäll de hon till honom med en bok, då slutade han XD! På idrotten spelade vi basket och körde spökboll men vi var så stökiga så vi fick sluta tidigare! Jag och Carro städade, då kom några killar in och kastade bolar på oss, så vi var typ tvungna att fly i panik :P! Har även haft basket tränning idag :D! Hoppas ni har haft en bra dag!Ps. En rolig bild från vandringen, när jojo såg den här bilden på sig själv skrattade hon så mycket att hon tappade  sin matsäck upp och ner på marken XD!