Fiskar i toaletten?


Hej alla. I tisdags sov jag och vickan hemma hos lolle. Vi hade super kul och kollade på Arn, fast fattade typ ingenting av den filmen eftersom vi hela tiden flamsade oss. När vi sen skulle gå och lägga oss snackade vi om snygga killar till typ kl. 3 på natten ^^ Kl 8 var vi tvugna att vakna på morgonen. Alla var typ döda men kl 9 satt vi i bilen påväg mot uppsalas äventyrsbad.. Orkar inte gå in på detaljer men kl halv 6 kom jag hem packade och drog till basketen... Idag har jag mest slappat, varit i centrum och tränat... Hur hr eran dag varit då =)?

Dagens roliga nyhet:

Fiskar i toaletten:


Man har ju hört talas om akvariefiskar som blivit nerspolade i toaletten... Men nu kommer den nya fräcka toan med inbyggt akvarie. Man tror inte det är sant, men denna toalett går att köpa i USA. För ca 2500 kr kan man köpa en ny genomskinlig tank till sin toalett och använda denna som akvarie. Tanken är helt skild från det ordinarie vattensystemet, så det finns ingen risk att spola ner firrarna.Ps. haha vilka grejer det finns nu för tiden ^^ Ds.

Nyklippt och tränat


Idag har jag och Olle klippt oss... VI blev verkligen super snygga ^^. När vi sedan skulle gå hem till jojo och överraska henne halka Olle, såg lite kul ut och en man bakom sa till henne "snyggt fall" xD... Det roliga var att han också sen höll på att halka och sa åt oss att vi inte skulle skratta. Imorgon ska jag till vällingby med lolle och vickan, efter det ska vi hyra film, köpa massa godis och sova hos någon =D.

Dagens nyhet:

Frusen man ville värma sig – lade sig i ugnen:

Han kände sig frusen och ville värma sig. Då lade sig den anställde hos kökstillverkaren Ballingslöv AB på transportbandet och åkte in i en ugn där han fastnade. - Det låter vansinnigt och är vansinnigt. En arbetskamrat lyckades dra ut honom, annars hade han stekts som en kyckling, säger Jan-Olof Dahlström, handläggare på Arbetsmiljöverket. Mannen, som är i 40-årsåldern, klarade sig oskadd. Läs mer HÄR. 

Äntligen lov


Såååå skönt med lov nu =D!!! Allt är klart i skolan och är super nöjd! Idag hade vi no, sista halv timmen fick vi göra vad vi ville, jag, olle, jojo, carro och jakob spelade då kort =P. På eftermiddagen höll killarna i min klass på att tönta sig, de kastade till och med blöta trasor på mig när vi städade -.-... Jaja imorgon ska jag på herr match med några mupp kompisar <3 ska bli kul! Sitter just nu barnvakt vilket går super eftersom Wille sover =P...

Haha tänkte lägga upp min svenska dikt, läs gärnana den och säg vad ni tycker:


Annorlunda


2 små par strumpor hade jag köpt till dig.

 Du skulle få dem på den stora dagen.

Jag kunde knappt sova och förväntningarna blev större och större.


Men det blev ingen stor dag, du förstörde mina drömmar! 

Nu kunde jag knappt sova av andra skäl, inget blev ju som det skulle bli.


Jag kände hatet växa, fast då visste jag inte hur speciell du skulle bli för mig .

Allt var ju då bara så hopplöst!


Fast idag, även om allt har sina nackdelar känner jag mig ändå lycklig med hur allt slutade.

Jag älskar ju dig precis som du är!


Till min kära lillebror Sebastian.

Du hade oturen att födas döv med autism och en svår hjärnskada.

För mig är annorlunda inget negativt, snarare något unikt.


Ps. har även uppgraderat på foto bloggen, klicka HÄR för att se... Ds.

Vilken dag ^^


Idag hade vi muntlig redovisning på spanskan, det gick verkligen super bra men fick lite damp på spanska läraren eftersom han betede sig som en jag vet inte vad xD! Aja, sånt är livet... Annars är jag typ klar med allt i plugget, as skönt!

Haha höll på att glömma... Idag när jag, jojo och Olle gick hem fick vi typ galna skrattsjukan, höll på att kissa på mig (inte riktigt men vi hade jäkligt kul!)... När vi sedan sa hej då följde jag efter dem i smygg och skrämmde dem.. Du skulle ha hört deras skrik, typ alla tittade på oss, fast det bryde inte vi oss speciellt mycket om just då xD.. Nu ska jag på träning och sedan kanske iallafall kolla igenom matte boken till matte provet imorgon =P... Hur har eran dag varit då?
 

Haha, jag ock vickan i lördags.. Märks det att vi har roligt =P?

Här går det undan...


Haha vickans skor kan misstolkas (har de lite knäppt i knät xD)..


Klara färdiga RAMMLA ^^

Utmanad =D


Jag har blivit utmanad av lillmosan.blogg.se  <3

1. Gå in i din bildmapp.
2. Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
 3. Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
4. Bjud in tre nya bloggpersoner att vara med på utmaningen.
5. Länka till dem och låt dem veta att de är utmanade.

Min bild:


haha hade super tråkigt så höllpå att fixa i paint... Klippte ut mina ögon från en bild och satte på ett par isbitar xD!

Jag utmanar:
- Olivia
-Johanna
- Vickan

Nu tänkte jag berätta lite om min dag =P, hade såå tråkig No på förmiddagen att jag faktist på riktigt var på väg att somna (många gånger xD).. Lunchen var super god (natchos) och på eftermiddagen hade vi tårt-tävling. Det var mumisgt...  Efter plugget har jag, Olle och jojo verkligen haft super kul, orkar ine berätta men kul var det ; )! Nu är det äntligen helg =D! vad har ni gjort idag då? Kram Vera <3

Halk dag


Hej hej alla där... Hade först matte idag vilket var helt okej, hade inte så mycket att göra så satt och vek pappers flygplan och kastade på Jakob xD... Ska även spelas in en ny film som heter "tusen gånger starkare", de kom idag och sökte roller i våran skola ^^, tycket det var lite pinsamt att stå där men ändå kul om man skulle få en roll =)!
Efter skolan höll jag och Olle på att hälka omkring, vi höll nästan på att kissa på oss av garv flera gånger då vi skulle låtsas ramla men då ramlade på riktgt ^^. VI höll även på att åka ner i bakar (på rumpan xD). Kul att jag får fler och fler besökare föresten <3, det är verkligen så roligt =D! Vad har ni gjort idag då :)? Kram Vera...

Trött =P


Hade match mot Järva igår och vi förlorade med 1 mål -.-, det sög verkligen eftersom det var en väldigt viktig match! Jag och Vickan var typ de inte som inte deppa efter matchen (typiskt oss ^^). Jag och mammsen kollade även på melodifestivalen igår, pappa var ute, sebbe var hos mormor och Wille sov.. Det var verkligen super skönt! Idag pallar jag verkligen inte att göra nåt så det blir en slappdag, kollar på top model just nu och fixar design =P.  

Tänkte bjuda på ett dåligt skämt (har nämligen extremt dålig humor men kanske någon skrattar =P):

3 manliga politiker var fast på en öde ö när en flaska guppar förbi. De tar upp den och öppnar den, plötsligt kommer det ut en ande som säger att de får 1 önskning var. De första manen säger att han vill bli 100 gånger smartare än alla andra och så blev han det, den andra säger att han vill bli 500 gånger smartare än alla andra och så blev han det, men det tredje vill bli 1000 gånger smartare än alla andra och plötsligt blev han en kvinna xD!!! Hihi, bästa alltså eller :P???

Oj då ^^


Fattar inte att tiden går så fort,,, Helt plötsligt kommer jag på att det var typ 3-4 dagar sen jag skrev =P. Idag hade vi först matte, jag och jojo hade väldigt roligt medans Olle mest satt i sin egna lilla värld ^^, märkte även då att Jojo håller på väldigt mycket med sin tunga och så fort man säger nåt eller gör en rolig grimars gör hon det också utan att märka nåt xD! Idag ska jag faktist ut och springa, 6 km (kanske inte så mycket men iallafall något), måste skynda mig eftersom det snart är mörkt och jag ska springa själv.. (haha är mörkrädd =P). Allt bra med er?? Kram Vera : )Ps. ny lagbild på laget, ser knäpp ut som vanligt xD! Ds.