Dags igen :P


Känner verkligen att jag varken har tid eller lust att skriva, så kommer ta en bloggpaus och göra en ny design och skaffa en ny blogg då (Skriver om det sen när det är klart). Känner att jag tröttnat på den här  bloggen och ska skaffa en blogg med ett speciellt tema t ex. design, foto, kläder m.m. Vore kul om ni ändå fortsätter att kommentera för jag kommer gå in lite då och då och skriva tillbaka <3 Ha det så gött så länge!!

Istället för dagens nyhet kör vi en dagens fråga: Vad tycker du jag ska ändra med min blogg? Skriv gärna en kommentar om vad du tycker :)Ps. Ville också säga tusen tack till gulliga marren som skrivit ett jätte snällt inlägg om mig (du är bäst), för att se det klicka HÄR! Kram kram :)

Fattar inte varför?


Så fort jag börjar skriva och tycker det är kul skriver jag ändå inte och då tröttnar jag x) Så typiskt mig. Händer inte så mycket som är intressant att skriva om. Igår var jag med Frida och Jakob, det var roligt och när frida hade gått satt jag och jakob i buskarna utanför min lägenhet och sa till folk som gick förbi att de tappade något, de flesta stannade och vände sig om för de såg ju inte oss och då sa vi farten x) Det var verkjligen sååå roligt! Måste göra om det någon gång. Nu ska jag plugga lite så ha det så gött och jag ska försöka att forsätta skriva!
Dagens roliga nuhet - Oskuld till salu?

Rumänska Alina Percea, 18 år, auktionerade ut sin oskuld för att ha råd med studierna. En 45-årig italienare vann auktionen och betalade 100 000 kronor för tonåringens oskuld. Haha, det var ju lite speciellt fast jag vet inte om jag skulle vilja lägga ut en annons sådär på nätet :P

Alina Percea inspirerades av amerikanska Natalie Dylan och s

Ps. Kolla in designutlottningen som är igång just nu! Klicka HÄR!

→ Desigutlottning ←


Hej hej. jag vet att jag slarvar med uppdateringen men blir så glad över att det ändå är så många som kikar in ♥ Idag ska jag träffa Olle, och vi ska köpa presenter till Jojo eftersom hon nyligen har fyllt 15 (GRATTIS). Nu måste jag knalla men tänkte innan det dra igång en designutlottning för alla som är intresserade...


Lägg en kommentar om varför just du ska vinna denna design. Utlottningen avslutas när 100 kommentarer är skrivna. Lycka till!Ps. Klicka HÄR för att se hela designen. Ds.